Nikotinfri Snus

Her finner du et bredt utvalg av nikotinfri snus til lave priser, du har muligheten til å kjøpe enkeltbokser eller snus i løsvekt til en god pris.

Velg mellom ulike nikotinfrie snusmerker

I vårt utvalg av nikotinfri snus finner du et bredt utvalg av ulike merker, vi har hentet inn markedets beste nikotinfrie snus for å gjøre opplevelsen din så god som mulig, i utvalget kan du forvente å finne nikotinfri snus med tobakkssmak og nikotinfri snus som smaker som tradisjonell snus, ønsker du å velge bort nikotin er dette et perfekt valg for deg som ønsker å velge bort nikotin.

Vi tilbyr nikotinfri snus som: Onico, Kickup, Qvitt, XQS til en god pris. Vi har også miniversjoner for snuseren som ønsker en diskret og liten spiss som ligger behagelig under leppen. Nikotinfri snus er et sunnere valg sammenlignet med tobakkssnus.

Hva inneholder nikotinfri snus?

Vi kan ta f.eks. Onico snus, denne snusen er laget uten noen form for nikotin og er klassifisert som matvare og inneholder smaksfibre fra havre, kakao og salter, fuktighetsbevarende midler og aromatilsetningsstoffer for smaksproduksjon. Siden denne typen snus ikke inneholder nikotin, er den nikotinfrie snusen et perfekt avvenningsprodukt for de som vil slutte med snusen.

41 Produkter

Set Descending Direction
per page