Batterier

Har du behov for nye batterier til e-sigaretter kan vi på cigge.no tilby flere ulike batterier som forlenger din vape-opplevelse. I vårt sortiment av batterier spesielt tilpasset for e-sigaretter, vil du finne batterier for vaping med høy kvalitet til rimelige priser. Du finner e-sigarettbatterier som 18650, 26650, 20700 og 21700.

Om du ikke vet hvilket e-sigarettbatteri du skal kjøpe til din e-sigarett, så finner du informasjon inne på produktene som forteller deg hvilke batterityper e-sigarettene krever.

AMP? HVA ER DET?
Amp er en veldig viktig detalj å være bevisst på for hvilken ohm din installasjon kjører på og hvilken watt eller volt du bruker for å regne ut hvilken amp som trekkes ut fra ditt batteri. Sjekk derfor ut hvilken amp ditt batteri takler under kontinuerlig bruk / continuous discharge.

Om du har behov for hjelp til å regne ut hvilken amp din installasjon krever, så kan du besøke steam-engine , der du enkelt kan regne ut riktig amp.

HVORDAN DU KAN OPPBEVARE DINE BATTERIER PÅ EN SIKKER MÅTE
Håndtering av batterier bør du ta på alvor da det kan oppstå alvorlige ulykker om de ikke håndteres riktig. Det finnes særskilte regler du bør kjenne til innen du kjøper et batteri for vaping, slik at du kan håndtere ditt batteri på best mulig måte.

Du bør aldri oppbevare ditt batteri løst, spesielt ikke i lommen når du er på farten. Om batteriet kommer i kontakt med andre gjenstander i metall, kan batteriet kortslutte og i verste fall ventilere. Du bør heller aldri modifisere ditt batteri på noen som helst måte!

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker en batterieske for å lagre batteriene på en sikker måte. En slik batterieske koster ikke så mye og er veldig anvendelig om du f.eks. vil lagre dine ekstra batterier. Når du kjøper batterier til vaping på cigge.no, sender vi alltid batteriene i en slik eske for sikker oppbevaring.

Vil du lære deg mer om e-sigaretter har vi skrevet en guide om e-sigaretter der du får alt av grunnleggende informasjon om e-sigaretter, batterier, e-juice og mye mer.

INNPAKNING TIL BATTERI – BYTT UTSEENDE PÅ DITT VAPE-BATTERI
Før du kjøper et batteri til vaping, er det viktig å ha kunnskap om batteri-innpakningen, altså skallet som beskytter ditt batteri. Om innpakningen er skadet skal du ikke benytte ditt batteri siden dette kan føre til kortslutning. Du kan imidlertid ta det med ro, for om innpakningen er skadet finnes det forskjellige batteri-innpakninger du kan kjøpe til ditt batteri.

Du kan enkelt bytte innpakningen på ditt batteri, og du behøver bare en hårtørker for å feste den nye innpakningen på batteriet.

26 Produkter

Set Descending Direction
per page