Pods

Her finner du mer informasjon om pods, ordet pods forekommer ofte når man snakker om e-sigaretter. Dette er noe som vokser daglig og flere og flere velger e-sigaretter med kapsler da de er enkle og passer for alle, også nybegynnere når det kommer til vape.

Så hva er Pods?

E-sigaretter i pod-format er en av de siste nyvinningene i vape-verdenen. Disse små og kompakte enhetene er designet for å gi en jevn og komfortabel vaping-opplevelse. I stedet for å bruke tradisjonelle væskebeholdere, bruker de utskiftbare pods, eller kapsler, som inneholder e-væske. Dette eliminerer behovet for å etterfylle e-væske og skifte brennere, noe som forenkler dampprosessen.

Hva er fordelene med Pods?

Enkelhet og bekvemmelighet: Pods er perfekte for både nybegynnere og erfarne røykere. De er ekstremt enkle å bruke og krever minimalt med vedlikehold. Ikke mer mas med å dosere e-væske eller rense tanker – du fyller ganske enkelt på e-juice eller setter inn en ny "ferdigfylt" pod med e-væske når den gamle er tom.

Diskret: Disse små enhetene er diskrete og enkle å bære. En pod e-sigarett består av to deler, en batteridel og en pod.

Smak og variasjon: Pods kommer i et bredt utvalg av smaker. Enten du foretrekker fruktige smaker, mentol eller noe mer tradisjonelt, er det en pod for deg. Du kan enkelt bytte mellom smaker for å tilpasse vapingopplevelsen din.

Sparer penger: Siden du bare trenger å kjøpe nye pods når de gamle går tom, sparer du penger i det lange løp. Dette er betydelig mer kostnadseffektivt enn å kjøpe separate væsker og brennere.

Hvordan fungerer pods?

De fleste pods har en magnetisk bunn, så det er veldig enkelt å trekke poden ut av moden (batteriet) for å endre eller endre smaken. Det er en spiral i poden som brenner all e-væsken, begynner den å smake brent er det bomullen i coilen som har gått tom fordi den har blitt tørr og varm, da er det lett å bare bytte pod eller spole.

Produkter 1-48 av 132

Set Descending Direction
Page
per page