10ml E-juice

Her finner du et stort utvalg av de beste og billigste 10ml e-juice på vapemarkedet, i vårt segment av e-juice i mindre volum finner du smakfulle vape-juicer som har ulike slags smakskombinasjoner men også klassiske smaker som f.eks. den populære smaken Classic Tobacco og mange flere smaker som passer din e-cig!

Hva er e-væske og hva brukes den til?

Hvis du ikke har noen tidligere erfaring med elektroniske sigaretter & e-væsker, er konseptet enkelt og det er veldig enkelt å lære seg hva e-væske er.

En e-sigarett fordamper den såkalte e-væsken ved hjelp av en fordamper som ligger i en væskebeholder som enten er installert på den elektroniske sigaretten eller forseglet i en s.k. "Alt i ett"-system, det er viktig å vite at en e-sigarett ikke brenner slik tobakksigaretter gjør, men i stedet fordamper e-væsken og skaper smakfulle skyer. Dampproduksjonen kan variere fra hvilket vapeprodukt damperen bruker, det finnes flere forskjellige e-sigaretter som har ulike egenskaper som MTL (munn til lunge) og DTL (direkte til lunge).

Hvis du ønsker å slutte å røyke tobakkssigaretter, anbefales det å kjøpe en MTL e-sigarett, da denne typen elektroniske sigaretter skaper en autentisk følelse av røyking, noe som hjelper når du ønsker å slutte å røyke. Ved bruk av MTL tilpassede e-sigaretter anbefales det å kjøpe en væske som ikke er for tykk, da disse e-sigarettene kan ha problemer med å fordampe væsken hvis den er for tykk. I vårt 10 ml e-væskesegment passer alle e-juicene våre til MTL e-sigaretter.

Segmentet på 10ml e-væske som vi selger har ulike VG/PG rotasjoner som f.eks 50VG / 50PG eller 65VG / 35PG og er perfekt for mindre e-sigaretter som ikke er laget for å fordampe tykk e-væske.

10ml e-væske med eller uten nikotin

Vi i cigge.no selger kun helt nikotinfri 10ml e-væske til din e-siga, til en veldig billig pris. Vapejuicen på 10 ml som vi selger er laget av høykvalitetsaromaer og andre ingredienser som gir en utrolig smaksopplevelse når du puffer på e-sigaretten din. Vi selger kun 10 ml juice i ubrutte pakker, best før dato og med barnesikre korker og advarselstekster.

Populære merker 10ml e-juice

I 10ml e-liquid-segmentet finner du e-juice i 10ml-format fra merker som har vært i bransjen veldig lenge og virkelig finpusset sin e-liquid til perfeksjon.

Vi er hele tiden på utkikk etter nye e-juicer slik at vi kan holde varelageret vårt oppdatert med den beste 10ml e-væsken slik at vi kan tilby deg som kunde den beste vapingopplevelsen.

Produkter 1-48 av 60

Set Descending Direction
Page
per page