Løssnus

Billig løssnus i stort utvalg, her finner du populær løssnus til en billig penge. Velg blant det svenske snusmarkedets beste snusvarianter til redusert pris med raske leveranser.

Den beste snusen på snusmarkedet

I vårt utvalg av snus finner du de beste snusproduktene til en billig penge, som for eksempel General løs. I vårt sortiment har vi både løssnus og porsjoner av snus, og vi har finpusset utvalget vårt slik at du får den beste snusopplevelsen.

Vår løssnus som vi selger er enkel å bake og former seg godt under leppen, du kan velge mellom ulike typer snus som har ulike smaker som f.eks. tobakk med hint av einer og sitrus. Det skal være spennende å snuse og i vårt sortiment finner du masse forskjellige smaker for de som setter pris på løs snus.

All snus som du finner på nettsiden vår er av høy kvalitet og anerkjent av mange snusere rundt om i Norge, vi har valgt å ta inn den beste løssnusen slik at vi kan tilby deg som snusforbruker best mulig snus til en lav pris.

Billig løssnus på nett

Å bestille snus på nett skal være enkelt, og det kan ikke være enklere enn å bestille snus på nett hos cigge.

Noen korte fakta om løssnus

Løssnusen er den klassiske formen for snus og hver boks veier omtrent mellom 40 til 50 gram og fordelen med løssnus er at brukeren kan bestemme størrelsen på pillen selv, løssnusen har en tendens til å ha et høyere nikotininnhold og produserer en sterkere smak enn vanlig porsjonssnus som i stedet har en lengre smakslipp.

Det er veldig få løssnuser som kan kunsten å bake en løs snus med bare én hånd, denne kunsten å bake en levende snus gjør at snuseren med en hånd setter en pinne under leppen, denne kunsten kalles også å ta en "bonn" snus".