Shortfill

Her finner du shortfill ejuice av best mulig kvalitet, du finner vape juice i shortfill format til meget gode priser, det er også mulighet for å kjøpe 2-pakning shortfill juice til lav pris, du velger enkelt din favoritt merkevare og dine favoritt shortfill væsker til en billig pris!

Shortfill e-liquid brukes til elektroniske sigaretter for å lage smakfulle dampfylte skyer ved hjelp av e-sigarettens væskebeholder som fordamper e-juicen, er du ny på temaet vape er det viktig å vite at en elektronisk sigarett brenner ikke, men fordamper i stedet ved hjelp av spoler, som også kalles "fordampere".

Beste Shortfill e-væske på markedet

I vårt Shortfill segment finner du markedets beste shortfill vape juice som har ulike smakskombinasjoner som f.eks. Dessert, tobakk, søtsaker og mye mer, du kan enkelt finne din favorittvapesmak for din e-sigarett.

Når du kjøper shortfill e-liquid fra cigge.no kan du med sikkerhet vite at du damper e-juice av beste kvalitet, før vi velger å markedsføre e-juicen tester vi vape-juicene grundig i alle former for e cig for å sikre den beste vapingopplevelsen for våre kunder.

Vi i staben er aktive forbrukere av e-juicen vi selger og vi bare elsker alle smakene vi selger og kan virkelig gå god for alle vape shortfillene!

Ulike volumer av Shortfill e-væske

Det er forskjellige volumer du kan velge mellom som forbruker, de vanligste shortfillene er 40ml, 50ml, 60ml og 100ml. Alle disse shortfill-flaskene er tilpasset slik at forbrukere kan tilsette nikotin i flasken, det finnes veldig gode guider på nett og guiden vi anbefaler er denne Nicotine Shot-kalkulatoren som du enkelt kan beregne hvor mange nicshots du trenger å legge til shortfill-flasken din.

Historien bak Shortfills

Shortfill e-juice er det nye alternativet når det kommer til e-juice i større volum. Med det nye EU-direktivet er e-juice-forhandlere forbudt å selge e-juice som inneholder nikotin over et volum på 10 ml, derav ble begrepet "Shortfill" og "Shake & Vape"-metoden oppfunnet.

Gjennom lovverket ble det forbudt å selge e-væske over 10ml som inneholder nikotin i Norge og resten av Europa, det var da flere skapere av e-væsker kom på den geniale ideen å selge e-væske som ikke er fylt til topps og så la forbrukerne selv tilsette «nikotinsprøyte» slik at e-væsken inneholder nikotin.

Forbrukere som ønsker nikotin i e-væsken kan enkelt kjøpe på såkalte nikotin shots til shortfill flasken deres og rist flasken, metoden er veldig enkel å bruke og er en enkel metode for deg som ønsker nikotin i e væsken din.

Det første volumet av shortfill som ble oppfunnet var en 50ml shortfill, med en flaskekapasitet på 60ml kunne forbrukere enkelt legge til en 18mg 10ml nic shot for å lage en 3mg 60ml e-væske ved å bruke den enkle shake n vape-metoden.

Shortfill-flasker - tilsett nikotin til e-juicen din selv

Shake n Vape er metoden for deg som ønsker å kjøpe e-juice i større volum enn 10 ml med nikotin. Denne metoden er veldig enkel og det kreves ingen tidligere erfaring for å blande nikotinen selv i din shortfill e-juice hvis du følger våre guider.

Produkter 1-48 av 492

Set Descending Direction
Page
per page