Snus

Her finner du er stort utvalg av billig snus online. Vi på cigge.no fører et stort sortiment med de beste snusmerkene på det norske markedet, slik at din opplevelse skal bli så bra som mulig. Med snusen vi fører håper vi å kunne hjelpe mennesker til en sunnere livstil ved å stumpe sigarettene.

STORT UTVALG AV SNUS
I vårt sortiment har vi tatt inn den beste snusen på markedet. Du finner snusen i vår nettbutikk til billige priser. Hos oss har vi flere typer snus som f.eks løssnus, vanlig porsjonssnus, hvit porsjonssnus eller helt nikotinfrie varianter. Det er også mulig å kjøpe hele tårn med snus online. Om bestillingen er gjort online før kl. 14.00, så sendes din ordre samme dag og du har din ordre innen 1-5 dager avhengig av hvor du holder til i landet.

NIKOTINFRI SNUS OG SNUS MED TOBAKK
I vårt sortiment vil du også finne helt nikotinfri snus og hvit porsjonssnus med lavt tobakksinnhold fra varemerket XQS med flere. Som nevnt tidligere, så ønsker vi å tilby mennesker en sunnere livsstil ved å gå bort fra sigaretter ved hjelp av vårt nye konsept Harm Reduction Company.

SNUS – EN EFFEKTIV MÅTE Å SLUTTE OG RØYKE
Det finnes mange effektive måter å slutte med vanlige sigaretter på og snus er én av disse. Snus gir en redusert helserisiko sammenlignet med vanlige sigaretter. Vi skal ikke påstå at snus i seg selv er sunt, men om du sammenligner snus og sigaretter så er snus det sunneste valget. Om du vil slutte helt med nikotin og tobakk anbefaler vi deg å sjekke ut våre nikotin- og våre hvite porsjons snusvarianter.

HVA ER SNUS?
Snus er noe helt særeget som har eksistert i norden siden 1700-tallet. På den tiden var "luktsnus" veldig populært og ble brukt av de flotteste herrene. På den tiden ble snus ansett som luksusvare og alle velstående eide en flott snusboks med små mesterverk laget i gull eller sølv. En funfact som er verdt å nevne om "luktsnus" var at Napoleon Bonaparte var en storbruker av dette.

Snus er en fuktig tobakksblanding og snusen kan forekomme som både "løssnus" og "porsjonssnus". Snusen bruker innunder leppen hvor den frigjør smaken som fanges opp av slimhinnene i munnen.

HVA ER SNUS LAGET AV?
Snus, som tradisjonelt sett hevdes å stamme fra Sverige, er tilvirket med nøye utvalgte tobakkssorter, aromaer, salter, vann og fuktighetsbevarende middel. Alle ingrediensene som kreves for å tilvirke snus er godkjente innen matproduksjon og oppfyller dermed alle krav. 

Snusen fra Swedish Match har gjort en grundig utvelgelse av tobakk som de bruker i sin produksjon av snus. De har bygget seg erfaringer over tid som viser at den beste tobakken å produsere snus med er Nicotiana Tabacum & Nicotiana Rustica.

Aromaer blandes i snusen for å tilføre smak. Som eksempel brukes det bergamott olje i den kjente General snusen, mens Göteborgs Rapé lages med lavendel og enebær for å oppnå sin særegne smak.

En annen viktig del av snusen er saltet. Denne ingrediensen er viktig komponent i smaksopplevelsen og har samtidig en konserverende funksjon. På denne måten har saltet to funksjoner i det ferdige produktet. Vannet som blandes i snusen sørger for at snusen er fersk og fuktig og man bruker også propylen glykol, som mange brukere av elektroniske sigaretter kjenner til.

Produkter 1-48 av 94

Set Descending Direction
Page
per page