E-CIGG-BATTERIER AV HØY KVALITET TIL BILLIGE PRISER

Trenger du nye batterier til e-sigaretter, kan vi i cigge.no tilby en rekke forskjellige batterier som forlenger din vaping. I vårt sortiment av batterier som er laget for e-sigaretter finner du høykvalitets vape-batterier til billige priser. Du finner e-cig batterier som: 18650, 26650, 20700 og 21700 batterier.

Hvis du ikke vet hvilket e-sigarett batteri du bør kjøpe til e-sigaretten din, finner du informasjon inne i produktene som forteller deg hvilken type batteri e-sigaretten krever.

Amp? Hva er det?

Amp er en veldig viktig del for å vite hva slags ohm du bygger og hvilke watt eller volt du kjører for å finne ut hvilken forsterker som trekkes fra batteriet ditt, finn ut hva slags forsterker batteriet ditt tåler ved kontinuerlig utlading/continuous discharge.

Trenger du hjelp til å beregne forsterkeren på e-sigarettene dine kan du besøke steam-engine, hvor du enkelt kan beregne forsterkeren.

Hvordan du lagrer batteriene dine trygt

Håndtering av batterier bør tas på alvor da det kan skje alvorlige ulykker dersom du ikke håndterer batteriet på en sikker måte, det er noen regler du bør kjenne til før du kjøper et vape-batteri slik at du kan håndtere batteriet på best mulig måte.

  • Du bør aldri ha batteriet løst, spesielt ikke i lommen når du er på farten.
  • Pass på at batteriet ikke kommer i kontakt med andre metallgjenstander, da kan batteriet kortsluttes og i verste fall frigjøres batterisyre.
  • Du bør heller aldri modifisere batteriet på noen måte!

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker et batteri case for å oppbevare batterier trygt. Et batteri case koster ikke mange kronene og er svært nyttig hvis du f.eks. ønsker å lagre de ekstra batteriene dine.

Ønsker du å lære mer om e-sigaretter har vi laget en e-sigarett-guide hvor du får grundig informasjon om e-sigaretter, batterier, e-juice og mye mer.

4 Produkter

Set Descending Direction
per page