Startsett

Et e-sigarett startsett er en komplett pakke med alt du trenger for å komme i gang med e-sigaretten din, du trenger bare å kjøpe e-juice og du kan begynne å dampe med ditt nye e-sigarett startsett, en eller annen e-sigarett startpakke sett krever at du kjøper eksterne vape-batterier.

Her finner du billige e-sigarett startpakker som finnes i forskjellige størrelser som passer din stil, du finner større vapepakker som box mods eller mindre vape startpakker som er enkle å putte i lommen når du ikke bruker e-sigaretten.

Elektroniske sigaretter er et alternativ for de som ønsker å slutte å røyke. Hvis du er helt uerfaren med e-sigaretter og føler at du vil lese mer om e-sigarett-startsett, kan du lese vår e-sigarettguide. I vår vapeguide får du grunnleggende informasjon om hvordan e-sigaretter fungerer slik at du kan få et sterkere begrep om hva e-sigaretter er for noe. Elektroniske sigaretter er et alternativ til tobakksrøyking.

Brukervennlig og billig vape startsett

Vi i cigge.no selger brukervennlige & billige vape startsett for den nye vaperen som ikke har lang erfaring med e-sigaretter. Med et stort utvalg brukervennlige startsett kan du enkelt komme i gang med vapingen din uten problemer, du trenger kun å kjøpe e-juice til startpakken. Vi anbefaler vanligvis 10 ml e-juice til de mer brukervennlige startpakkene.

I hver startpakke inneholder den alle komponentene slik at vapingen din kan begynne, i pakken inneholder den også en bruksanvisning som beskriver hvordan du enkelt kan bruke din e-cig på best mulig måte. Du finner også viktig produktinformasjon inne i artikkelen, vi har også laget en youtube-kanal med instruksjonsvideoer om hvordan du enkelt kan bruke det vape-startsettet du har bestemt deg for.

De mer brukervennlige e-sigarettene har som regel innebygget batteri som lades ved hjelp av en Micro USB-kabel, og lading fungerer på samme måte som når du lader smarttelefonen.

En nybegynnervennlig e-sigarett har vanligvis ikke mange innstillinger som du må endre, når du har kjøpt startsettet ditt trenger du bare å helle e-juicen i væskebeholderen og du kan nyte e-sigaretten din.

Vi anbefaler at du "primer" spolen før du bruker den elektroniske sigaretten. Når du snakker om å "prime" coilen, mener du at du fukter bomullen inne i coilen slik at bomullen ikke blir brent og du får en brent smak når du blåser på dampen din. Du kan lese innlegget vårt hvor vi gir deg råd om hvordan du unngår å brenne coilen din.

Avansert e-sigarett startsett

I vårt utvalg av e-sigarett-startsett finner du også mer avanserte e-sigaretter som leverer større smaksfordeling og skyproduksjon enn de mer nybegynnervennlige vape-startpakkene.

Et mer avansert vape startsett er noe forskjellig fra et brukervennlig startsett da e-sigaretter krever litt mer erfaring. En mer avansert e-sigarett bruker vanligvis eksterne batterier, det vil si at du kjøper en s.k. eksternt batteri separat og som du så selv installerer i e-sigaretten. Et eksternt batteri anbefales å lades gjennom en ekstern batterilader.

En avansert e-sigarett krever mer erfaring og er du en ny vaper anbefaler vi deg heller å ta en titt på våre mer brukervennlige e-sigarettstartsett slik at du som nybegynner får en god vapeopplevelse.

Hvis du allerede vet hva du vil ha, finner du et stort utvalg av de beste vape-startsettene på markedet, du finner f.eks. våre populære e-sigarett startsett som Drag 2 & Drag Mini fra VooPoo som leverer en kraftig damp-opplevelse til de mer erfarne dampere som leter etter større skyer og smak. I våre avanserte elektroniske sigarettstartsett kommer den vanligvis med en sub ohm tank slik at du kan bruke coils med lavt ohm tall.

Du finner kun de beste ecig startpakkene på cigge.no som har høy kvalitet og de beste sikkerhetsbeskyttelsene som tilbyr brukeren trygg vaping.

Hvor kan jeg kjøpe et e-cig startsett?

Å kjøpe billige vape-startsett skal være enkelt og greit, og enklere blir det ikke når du kjøper elektroniske sigaretter fra cigge.no. Du kan enten bestille et e-sigarett startsett fra vår nettbutikk eller fra en av våre fysiske vape butikker hvor vi kan tilby profesjonell service og gi deg en opplevelse verdt besøket, i våre cigge butikker har vi en e-juice bar hvor du kan test nye e væsker , i vår juicebar finner du hele vårt utvalg av e-juice.

Det finnes ulike typer "munn til lunge" e-sigaretter som gir en autentisk følelse av å røyke vanlige sigaretter, vi anbefaler disse elektroniske sigarettene til folk som ønsker å gå over til e-sigaretter fra tobakkssigaretter.

Hvilken vape bør jeg velge?

Å vite hvilken vape du skal velge er ikke lett når det er et hav av flere forskjellige vaper. I vårt sortiment har vi ulike vape startsett, som f.eks. Munn til lunge vape som gir en følelse av vanlige tobakkssigaretter eller Direct to lung vape som resulterer i en stor dampproduksjon. I produktinformasjonen finner du informasjon om hvilken type vaping-stil vapen passer best for.

Hvis du velger en munn til lunge vape, anbefaler vi e-juice smaker fra vår 10 ml e-juice sortiment.

Hvis du velger en Direct to lung vape, anbefaler vi e-juice smaker fra vår shortfill e-juice sortiment.

Hvorfor du bør velge cigge.no som din e-sigarett- og damp forhandler i Norge

Med lang erfaring innen salg av e-sigaretter kan vi tilby deg en elektronisk løsning dersom du ønsker å slutte å røyke eller redusere nikotininntaket ved hjelp av et e-sigarett startsett. Vi selger kun e-sigaretter som er trygge å bruke, vi tilbyr også en profesjonell service til deg etter at du har kjøpt din e-sigarett, hvis det skulle oppstå problemer med e-sigaretten din, er vi her for å hjelpe deg og gjøre ditt vaping bedre!

cigge.no tilbyr deg en sikker e-handelsopplevelse & billige priser på e-sigaretter.

Vi selger kun vape-startsett til personer som er 18+!

Produkter 1-48 av 63

Set Descending Direction
Page
per page