E-juice

E-juice for e-sigaretter kan kjøpes ferdigblandet med nikotin (3, 6, 12, 18 mg), eller bare som smak, som da er en helt nikotinfri e-juice. E-juicen er da merket med 0 mg. Våre e-juicer kalles også for e-væske, eller e-liquid, og klassifiseres som regular eller premium. De fleste av våre e-liquids importeres fra utenlandske leverandører, men vi har også svenske leverandører, som Hardcore Lovedrops, som finnes i Shortfill-flasker og er blandet til 70 % /30 % VG/PG for den beste mulige blandingen.

Dersom man damper mye hver dag anbefaler vi en lavere nikotinstyrke, da det er en vanedannende substans som blant annet senker sultfølelsen. Hvis man ønsker en sterkere smak, som godteri, frukt, kaffe eller tobakk, anbefaler vi våre premiumjuicer. Høyere nikotinstyrke kan man få ved å blande i Nicshot – det vil si nikotinbase. Vi har laget en videoguide på vår YouTube-kanal, som enkelt forklarer hvordan man blander «Shake n Vape / Short fill».

BILLIG E-JUICE I STORT OPPLAG
Dersom du leter etter billig e-juice med et stort utvalg av hundrevis av forskjellige e-juice-smaker, kan vi med åpne armer tilby e-juice forbrukere et av Norges største utvalg av billig e-juice. Dersom du har et favoritt e-juice merke, kan du raskt og enkelt bestille to e-juicer til en nedsatt og billig pris ved hjelp av våre 2-pakninger med e-juice. Det bør være billig å slutte å røyke tobakksigaretter, og det blir det dersom du velger cigge.no som din e-juice forhandler. Når du handler på cigge, kan du alltid være sikker på at du kjøper produkter av høy kvalitet. Vi selger kun e-juice flasker med barnesikrede låser, best før dato og lukket originalemballasje. Vi bryr oss om kundens opplevelse, og vi vil at din e-juice-opplevelse skal være så god som mulig.

Det er også mulighet til å kjøpe e-juice i shortfill-flasker, og deretter legge til nikotin med såkalte «nicshots» til din e-juice og fortynne nikotinen i din e-juice med en enkel Shake and Vape-metode. Dersom du bestiller e-juice på nett på cigge.no før kl. 16:00 på hverdager vil bestillingen bli sendt samme dag. Vanligvis vil du få bestillingen din innen 1–2 dager. Det er også mulighet for å hente bestillingen din i en av våre e-sigarett butikker.

E-JUICE PÅ NETT FRA SVERIGE
Vi er veldig stolte over å kunne presentere e-juice som er laget i Sverige for norske e-juice forbrukere. Med de beste e-juicene på markedet kan vi på cigge.se anbefale e-juice fra svenske produsenter, som: Wanted Liquids, Liquid Voyage, 247 Liquids og Lovedrops. Finn din favoritt e-juice online til en billig pris.

HVA ER E-JUICE?
E-juice er en flytende væske som inneholder ulike ingredienser og menger nikotin. Væsken kan være tyktflytende dersom væsken inneholder mye vegetabilsk glyserin (VG). Ved hjelp av en e-sigarett fordampes e-juice og skaper en sky av smak. Smaken varierer avhengig av hvilken aroma din e-juice har. Det finnes mange forskjellige smaksblandinger som forbrukere kan velge mellom. E-juice er et raskt voksende konsept for folk som ønsker å slutte å bruke vanlige tobakksigaretter. Vi selger kun e-juice som er TPD-godkjent og som følger svenske lover.

Produkter 1-48 av 1290

Set Descending Direction
Page
per page