Om cigge

I begynnelsen av 2013 begynte vi å gå gjennom hvordan vi kunne gå inn i e-sigarettindustrien, det skulle vise seg å bli starten på en utrolig lærerik og interessant periode. Utviklingen av produktet de første årene var helt utrolig, med nye oppdateringer, bedre batterier og for ikke å snakke om smaker av e-væske. Det var viktig å henge med, veldig raskt var det utrolig mange merker som holdt god kvalitet. I dag i 2023 kan vi si at tilgangen på maskinvare når det kommer til e-sigaretter er satt til en rekke store produsenter. Imidlertid har e-væsken fortsatt et stort utvalg av både seriøse og mindre seriøse aktører. Vi i Cigge velger våre produkter med omhu og selger kun de produktene vi anser som de beste på markedet.

2018 bestemte vi oss for å utvide utvalget vårt, vi var tross alt opprinnelig snusprodusenter og i dag er vi en av de ledende forhandlerne av vape-produkter. Vi ønsket å finne et bredere spekter i arbeidet vårt for å hjelpe folk med å slutte å røyke. Etter mange tanker frem og tilbake, da vi virkelig kom inn på de ulike alternativene som er tilgjengelige for å slutte å røyke, kom beslutningen for at vi skulle bli The harm reduction company. Vi ønsket å selge alle slags produkter som er mindre skadelige enn tobakkssigaretter.

Vi i Cigge har som sagt røtter i snus, men er i dag spesialister på e-sigaretter. I 2023 har vi et av Nordens beste sortiment av e-sigaretter og snus.

Takk for at du er en del av vår visjon!


THE HARM REDUCTION COMPANY

Vi ønsker å være det beste alternativet til tobakk. Med et voksende utvalg av e-sigaretter, hvit snus og andre alternative nikotinprodukter, kommer vi nærmere et tobakksfritt samfunn hver dag.

Vi startet med e-sigaretter og alternativer til tobakk tilbake i 2013. På den tiden var vi ganske alene om å tro på en fremtid i denne bransjen – men over tid har det vist seg at vi hadde rett. Stadig flere innser at tobakk hører historien til. Det vi gjør er fremtiden, bli med oss ​​på reisen!

Les mer på vår nettside Harm Reduction Group


Norse Impact AB er Nordens raskest voksende konsern innen røykfrie segmentet. Dette regimentet består av lovlige nikotinprodukter som erstatning for den svært skadelige røyketobakken fra tradisjonelle sigaretter. Selskapets løpende virksomhet er hovedsakelig i Norge, men også i hele Norden og Storbritannia.

Selskapet er spesielt sterkt posisjonert innen snus og elektriske sigaretter, inkludert e-juice, med elleve eksklusivitetsavtaler med veletablerte røykfrie produkter. Norse Impact har tjuefem fysiske butikker og femten egne nettbutikker.

Børsinformasjon

cigge.no er oppført i Norge under Norse Impact (NORSE)

Flere av våre kunder er også aksjonærer i Norse Impact. Ønsker du å investere i Cigge, finner du mer informasjon hos Avanza.