Basevæske - VG & PG

Her finner du basevæske fra kjente merker. Det er mange muligheter når du blander din egen e-juice, vi tilbyr basisvæsker i 0mg nikotinstyrke, hvis du ønsker å tilsette nikotin til din blandede e-juice så ta en titt på vårt utvalg av nicshots på cigge.com.

Hva trengs mer enn basevæske?

Når du har bestemt deg for hvilken basevæske du vil ha trenger du aromaer, vi har et stort utvalg av aromaer med veldig gode spennende smaker, så bruk fantasien og bland din nye favoritt e-juice. Ta en titt på vårt utvalg av blandetilbehør for å hjelpe deg å blande mer effektivt.

Hva gjør PG (propylenglykol)?

Får frem smak bedre og gir mer rift i halsen jo høyere % du har. Viktig å huske er at jo mer PG du har, jo mer rennende blir ejuice. PG er en veldig god smaksbærer så det er viktig å finne den rette balansen så du ikke har for mye da det kan lage en kraftig rift i halsen eller gi for mye smak.

Hva gjør VG (vegetabilsk glyserin)?

VG gir en søtere smak og mye mindre halsrift. Større dampproduksjon sammenlignet med PG. Jo høyere VG % du har, jo tykkere blir ejuice. Viktig å huske på er at jo høyere VG % du har, kan det hende at noen ejuice må stå i noen dager for å stramme seg når du er ferdig med å blande ejuice.

Hvilket VG/PG-forhold er best?

Kombinasjonen av VG og PG er individuell, har du aldri brukt vape før kan du teste en rekke e-væsker med ulikt VG/PG-forhold slik at du vet hva som er best for deg. Vanligvis er de mest populære blandingene 50/50 eller 70/30 VG/PG

Begynn å blande deg selv med vår basevæske

Er du lei av de gamle vanlige smakene og har lyst til å prøve noe nytt, har vi et stort utvalg av basevæsker for deg som vil begynne å blande ejuice selv. Vi har forskjellige basisvæsker i forskjellige VG/PG-forhold, men vi har også 99,5% VG og 99,5% PG, vi har også VG 50% / PG 50% basevæsker 100ml flasker. Det er viktig at du følger anbefalingen for fordeling av aromaer og basisvæske som vanligvis er spesifisert for en bestemt aroma slik at du får den beste smaksopplevelsen.

DIY - Guide til å blande nicshot til ejuice

For å blande med 0mg basevæske og nicshot 18mg 10ml, har vi laget en liste som viser hvordan du blander ulike mg-valg og ml-volumer for å gjøre det lettere for deg når du blander din egen ejuice.

10ml - 3mg = 1,70ml av en nicshot flaska

10ml - 6mg = 3,30ml av en nicshot-flaske

10ml - 12mg = 6,70ml av en nicshot-flaske

 

30ml - 3mg = 5ml av en nicshot-flaske

30ml - 6mg = 10ml av en nicshot-flaske

30ml - 12mg = 20ml av en nicshot-flaske

 

60ml - 3mg = 10ml av en nicshot-flaske

60ml - 6mg = 20ml av 2st nicshot-flaske

60ml - 12mg = 40ml av 4st nicshot-flaske

 

100ml - 3mg = 16.70ml av 2st nicshot-flaske

100ml - 6mg = 33.30ml av 4st nicshot-flaske

100ml - 12mg = 66.70ml av 7st nicshot-flaske

7 Produkter

Set Descending Direction
per page