Engangs E-sigaretter

Her har vi samlet alle våre engangs e-sigaretter som passer for nysgjerrige. Engangs e-sigaretter finnes i forskjellige smaker som f.eks Mentol, Tobakk og andre smakstilsetninger. En engangsvape har ingen avanserte innstillinger, alt skjer automatisk, noe som passer den nye vaperen som ikke har noen erfaring.

Engangs e-sigaretter er laget for de som vil prøve en elektronisk sigarett uten å måtte bruke mye penger, en engangsvape med nikotin koster ikke mange kronene og tilsvarer ca tre pakker sigaretter.

En engangs e-sigarett er en liten og kompakt enhet som er lett å ha med seg rundt og har en diskret design og produserer ikke store dampskyer, men det motsatte, som passer for damperen som ikke vil blåse store skyer.

Hvis du ikke har tidligere erfaring med elektroniske sigaretter, har vi laget flere innlegg hvor vi forklarer hva en elektronisk sigarett er og hvordan de fungerer, vi vil påpeke at vi ikke anbefaler noen å begynne med elektroniske sigaretter hvis du har ikke behov for det!

Nedenfor finner du en samlingsliste med nyttig informasjon om elektroniske sigaretter

HVA KAN JEG VELGE FOR ENGANGS VAPESMAKER?

I vårt utvalg kan du velge mellom smaker som: Tobakk, Mentol, Mint, Frukt, Dessert smaker og mange flere. Vi er sikre på at du vil få en smakfull opplevelse uansett hvilken smak du velger!

INNEHOLDER ELEKTRISK ENGANGSSIGARETTER NIKOTIN OG TOBAKK?

En engangsvape inneholder ikke tobakk, men enheten inneholder nikotin (20mg/ml) og kommer i formatet "Nikotinsalt", som er en relativt ny type nikotin.

FINNES DET NIKOTINFRI ENGANGSVAPER?

Ja det er det! Hos cigge tilbyr vi både nikotinfrie alternativer og engangsvapes med nikotin. Vont To-Go og Switch tilbyr for tiden helt nikotinfrie alternativer.

HVA GJØR JEG MED E-SIGARETTEN NÅR DEN ER FERDIG?

En engangsvape tilsvarer omtrent tre pakker med sigaretter og varer vanligvis noen dager og alle bruker en engangsvape forskjellig, vanligvis varer produktet opptil tre dager for en vanlig røyker. Når batteriet eller e-væsken er tom, kast produktet.

Elektrisk avfall inneholder metaller og helsefarlige stoffer, derfor anbefales det å etterlate det på en gjenvinningsstasjon, det er også mulighet for å kaste elektrisk avfall i et generelt avfallsrom, og få hentet ditt elektriske avfall avhengig av hvor du bor i landet.

FÅR DU MYE DAMP FRA EN ELEKTRISK ENGANGSSIGARETT?

En engangs e-cig er designet for å gi en diskret opplevelse og produserer minimalt med damp, men smaksopplevelsen er fantastisk. Er du ute etter produkter som er i stand til å produsere større skyer og bedre smaksproduksjon, tilbyr vi et stort utvalg av markedets beste elektroniske sigaretter til lave priser, du finner dem her.

HVA KOSTE EN ENGANGSVAPE?

Prisene varierer avhengig av produsent og kvalitet, men den generelle kostnaden er mellom SEK 59 og SEK 89. Det er billigere og mer økonomisk sammenlignet med å røyke vanlige tobakkssigaretter. Du får ca 500-600 drag, som tilsvarer mellom 50-60 sigaretter.

HVOR LENGE VARER EN ENGANGSVAPE?

Hvor mange drag eller drag din engangsvapen inneholder varierer. Noen produsenter har valgt å holde nede antall puff (ca. 250) og noen har valgt mange puff (ca. 600). Det varierer også fra person til person, hvor lenge du tar drag eller hvor lenge du velger å inhalere.

TILPASSER RUTINEN TIL DINE BEHOV

Noen ganger skal det ikke mer til enn noen få drag fra en engangsvape for å tilfredsstille ens nikotinbehov og vi anbefaler på det sterkeste at du tilpasser rutinene dine etter dine behov, hopp over tobakkssigaretten i dag! Hvis du ikke har behov for en engangsvape, fraråder vi på det sterkeste å begynne med nikotinprodukter, da nikotin er et svært vanedannende stoff.

11 Produkter

Set Descending Direction
per page