Longfill

En Longfill e-væske lar deg velge din favorittsmak og deretter legge til hvor mye nic shot og basevæske du trenger for å få den styrken du foretrekker. Ved å blande din egen favorittsmak med nikotin og basevæske kan du samtidig spare penger, det er en vinn-vinn-situasjon!

Den er perfekt for de som ønsker en e-væske med høy styrke på 6mg og over. Longfill gir deg muligheten til å lage din egen e-juice som passer dine preferanser og din e-sigarett. Både når det gjelder nikotininnhold og blandingsforholdet til PG og VG. Det betyr også at du kan kontrollere hvordan du vil at din e-juice smak og damp skal være.

Du må alltid tilsette nikotinshots og/eller basevæske før du kan bruke longfill vape-juicen til e-cig-en din. Fordi flasken kun inneholder smakskonsentrat, ingen basevæske og 0 mg nikotin.

Longfill kan hjelpe deg å slutte å røyke

Long fill, i motsetning til short fill, inneholder kun 20 ml smakskonsentrat i en 60 ml flaske og damperen må kjøpe både basevæske og nikotin selv. Longfill-væsken er derfor mer konsentrert samt evnen til å øke nikotininnholdet.

Ettersom det er mer plass til nicshots betyr det at man kan oppnå nikotininnhold tilsvarende mengden nikotin i en vanlig sigarett, noe som kan lette din måte å slutte å røyke på.

Så start reisen her og bestill din longfill e-juice i dag og motta den innen 2 dager. Vi tilbyr levering fra ulike leverandører, alt for å gjøre kjøpet ditt så smidig som mulig.

Hvor mange nic shots trenger jeg for en Longfill?

Mengden nikotinsprøyter varierer avhengig av styrken du ønsker i e-væsken (60 ml flaske). Nedenfor kan du se en guide:

  • 1x Nikotin shots: 3mg styrke i e-væsken (30ml)
  • 2x Nikotin shots: 6mg styrke i e-væsken (40ml)
  • 3x Nikotin shots: 9mg styrke i e-væsken (50ml)
  • 4x nikotin shots: 12 mg styrke i e-væsken (60 ml)

Når du har blandet inn nikotin og basevæske, rist flasken til innholdet er godt blandet, flasken skal da settes kjølig og mørkt i 2-3 uker. Rist deretter flasken igjen før bruk.

We can't find products matching the selection.