Hva er fordelene med et Pod Vape-sett?

Hva er fordelene med et Pod Vape-sett?

27. oktober 2023
Posted in: Guider

Du sitter kanskje og damper på en engangsvape akkurat nå. Absolutt ikke noe rart, det er det som er inne akkurat nå. Lett tilgjengelig, enkel å bruke, krever ingen forberedelse og det finnes en rekke smaker å velge mellom. Kanskje du kjøpte den i matbutikken rundt hjørnet eller hos oss. Med dette innlegget ønsker vi imidlertid å åpne opp for andre alternativer. Våre pod vape-sett er så nær en engangsvape som du kan komme hvis du setter pris på dem. På sikt kan det bli dyrt å hyppig kjøpe nye engangsvapper, og det er også slitsomt for miljøet å bruke opp batteri etter batteri. Det finnes imidlertid smarte løsninger, for eksempel har Riot bar en fullt resirkulerbar engangsvape som kan gi deg litt ekstra god samvittighet.

Spar penger, spar miljøet, bytt fra engangsvape til pod vape-sett!

Hvordan bruke et pod vape-sett?

Et pod vape kit er en enklere modell av e-sigaretter som går på lav effekt og brukes som en såkalt MTL-vape (Mouth-To-Lung). Disse e-sigarene er veldig enkle å betjene og er ikke så avanserte som det kan høres ut eller som du tror. Et pod vape kit består av en ecig, en utskiftbar tank med innebygget spole, (såkalt pod). Det fine med et pod vape-sett er at du bare bytter ut selve poden/tanken. Så du bruker samme ecig hele tiden. Det kan være veldig verdt å investere i et slikt sett hvis du planlegger å fortsette å dampe eller hvis du har tenkt å slutte å røyke. Disse settene går også på lav effekt, og som vi nevnte tidligere er det MTL vaping som gjelder her, MTL vaping gir simulering av å røyke en tradisjonell sigarett og kan gjøre steget litt mindre for å bli røykfri.

Hvordan gjør jeg det da?

Fyll på med din favoritt e-væske og så er det bare å dampe. Podene kjøpes vanligvis i 3-pakninger eller 5-pakninger til en god pris (139,90-199,90). Her har du også store muligheter til å velge hvilken type coil du ønsker i poden din. Du kan variere hvordan du vil at e-væsken skal fordampes og eksperimentere for å få den smaken og følelsen i halsen du ønsker. Poden og e-cig kommer med et magnetisk feste og du drar bare av poden når det er på tide å bytte. Ingen komplisert utskruing eller noe annet. Podene er også enkle å fylle med ergonomisk tenkning og plassering av væskebeholderens fyllestasjon.

Et Pod Vape-sett gir deg det største mulig smaksutvalget

Du har mange muligheter for å velge smaker når du vaper på et pod vape-sett. Mye større muligheter enn for eksempel engangsvaper. Velg fra et større utvalg av favorittsmaksprofilene dine! Mange forskjellige typer mentol smaker, tobakk, frukt smaker og mer. Det er nok et tilsatt krydder, for å kunne ha et større utvalg og som kan være til hjelp for deg når du bestemmer deg for å slutte å røyke. Sjekk ut våre 10ml E-væsker som er godt egnet til det formålet

Flere valg av nikotin-styrke med et vape pod-sett

Du kan finne det litt begrenset å kun kunne velge mellom nikotinfri og 20 mg i nikotinstyrke når du bruker en engangsvape (det finnes imidlertid unntak, Riot Bar har 10 mg). Det betyr også at steget for å slutte med nikotin blir vanskeligere og lengre. Med et pod vape-sett har du mye større variasjoner: Du finner nikotinstyrker 20mg, 18mg, 15mg, 12mg, 6mg helt ned til 3mg og nikotinfri.

Hvilket pod vape-sett bør jeg velge?

Det er vanskelig å svare på, men de fleste pod vape-sett fungerer på samme måte, bare i forskjellige kvaliteter. Du kan se topplisten her og lese mer om hvilken maskin som passer best for ditt bruk:

Håper du lærte noe. Kanskje du har funnet en ny måte å vape!