Avanserte Tanker

Hos oss på cigge finner du også de mer avanserte RTA- og RDA-tankene. Forskjellen på disse og vanlige såkalte atomizers eller clearomizers er at du spoler og installerer coilen selv i e-sigaretten. Noe som bidrar til at du enkelt kan påvirke din vape-opplevelse med det ekstra trinnet.

RTA-tanker i verdensklasse

RTA er et innovativt tank-system, og er en relativt ny vape-teknikk som handler om at du bygger egne coils og installerer dem i RTA-tanken for en forbedret smaksfordeling og dampproduksjon. RTA-tanker er et utmerket valg til vaperen som liker DIY. På cigge.no finner du et sort sortiment av markedets beste RTA-tanker slik at du kan få den beste vape-opplevelsen. Det finnes RTA-tanker i forskjellige størrelser og med ulike egenskaper som tilfører en variert vape-opplevelse.

VAPE-MARKEDETS BESTE RTA-TANKER

I vårt sortiment har vi markedets beste RTA-tanker. Vi har nøye valgt ut vårt sortiment på RTA-tanker for å gi våre kunder den beste vape-opplevelsen. Du finner RTA-tanker som har mottatt svært gode anmeldelser rundt om kring i verden av kjente vapere.

Med en høy kvalitet kan vi også tilby markedets laveste priser på RTA-tanker. Vi har også lynraske leveringer, og hvis du bestiller innen klokken 16:00 (hverdager), så har du som regel din bestilling innen 1–2 dager. Vi er stolte av å kunne levere bestillingene til våre kunder, og etter at du har lagt inn din bestilling tilbyr vi en førsteklasses service, hvis du trenger hjelp eller om du bare lurer på noe om RTA-tanker. Du kan kontakte vår support.

HVA ER RTA OG HVORDAN FUNGERER DET?

Hvis man er en ny vaper og er interessert i hva RTA er for noe, så er RTA et innovativt tanksystem som tilfører en annen form for vaping. RTA står for Rebuildable Tank System, og RTA er et tanksystem hvor tanken er forseglet.

Du kan bygge dine egne coils fra bunnen av, eller kjøpe ferdigbygde coils, og så installere dem i RTA-tanken. Du setter også bomull i coilen som suger opp e-juicen. Hvis du vil lære deg mer om hvordan du setter bomull i tanksystemet, så har vi laget en e-sigarett-guide for deg som vil lære mer.

Det finnes også noe som heter RDA-tanker. Disse tankene er veldig like hvis man sammenligner. Den eneste forskjellen er at en RTA-tank er i et lukket tanksystem hvor du heller e-juice i væskebeholder som en vanlig tank. I en RDA-tank drypper du e-juice direkte i coilen. En RDA-tank har ingen væskebeholder, kun en liten juicewell.

Det finnes ulike RTA-tanker i forskjellige størrelser, og som har forskjellige egenskaper. Det finnes for eksempel GTA-tanker som er laget for MTL-vapere, som ønsker seg den autentiske følelsen av å røyke vanlige sigaretter. Disse tankene er perfekte også for deg som vil slutte å røyke sigaretter, men som fremdeles ønsker dette «suget»

Norges fremste RDA-tanker

Et av Norges største utvalg av Rebuildable Dripping Atomizers til rimelige priser. Her finner du de beste RDA-tankene på markedet. Hvis du er fan av single coil bygget eller større byggesett hvor du kan bygge de store byggene du har drømt om, så vil du finne de beste rebuildable dripping-tankene i Norge her på cigge.no.

BILLIGE RDA-TANKER AV HØY KVALITET

Vi selger et sort sortiment av RDA-er fra velkjente varemerker. Vi vil gi kundene den beste vape-opplevelsen, og den beste opplevelsen finner du i vårt sortiment. I vårt utvalg finner du RDA-er med single coil-byggesett eller dual coil-byggesett. RDA er en enkel måte for deg som liker teknikk og som liker å bygge egne forbrennere og installere dem i byggesettet.

VELG RETT RDA-TANK TIL DIN MOD

Vi har mange forskjellige design i vårt utvalg av RDA-tanker. Du finner tanker med forskjellige farger som gull, svart, rustfritt stål og mange flere farger som helt sikkert vil matche fargen på din mod. Hvis du tidligere ikke har noen erfaring med RDA-tanker, så vil du bli overrasket over hvor mye mer smak og dampproduksjon en RDA-tank leverer.

Hvis du utforsker våre RDA-tanker, så kan du være sikker på at vi kun selger RDA-tanker med høy kvalitet til en rimelig pris. Vi går grundig igjennom våre RDA-tanker før vi bestemmer oss for å lansere produktet. Slik kan vi på cigge.no gi deg som kunde den beste vape-opplevelsen. Vi tilbyr raske leveranser og RDA-tanker til en lav pris.

Produkter 1-48 av 52

Set Descending Direction
Page
per page