NORSE Forest - Light Tobacco 100ml

Norse
269,00 kr
Utsolgt
SKU
1000708

<p>- 100ml E-juice</p>
<p>- Mild tobakk</p>
<p>- 50VG/50PG</p>

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Light Tobacco e-juice fra NORSE sin Forest-serie, har en mild tobakkssmak med en liten søt ettertone. Kan kanskje minner om søte skogs lukter på våren? Liker du milde smaker og kanskje røykte milde sigaretter, så bommer du ikke når du prøver Light Tobacco.

Den første ideen bak NORSE Premium E-liquid kom av ønske om å fremme det som beskriver Norge. Fra mektige fjell til dype fjorder, eventyrlige skoger og yrende storbyliv. Dette ble videreutviklet til noen fantastiske smaker som du kan kjenne igjen på både design og på smaksopplevelse. Smakene er basert på de mest populære variantene innen e-juice. Med denne serien mener vi at vi har funnet mange smaker som representerer oss i Norge, med alt det vi har å by på. Vår e-juice-serie vil være en sikker vinner i kampen mot å stumpe røyken for godt.

BECAUSE WE CARE!

NORSE Premium E-liquid er produsert i England i ISO14001 og ISO9001 sertifisert fabrikk, mens smakene blir utviklet i Norge. En større testgruppe har gjort endringer for å spisse disse smakene mot forskjellige e-sigaretter. Med riktig mengde og tyngde i smakene er vi sikre på at du vil finne en favoritt til damperen din. NORSE har blitt et av de mestselgende e-juice merkene i Norge.

Norseeliquid.com

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 100ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE Forest - Light Tobacco 100ml