Joyetech eGo AIO 1500mAh KIT

Joyetech
Fra 279,00 kr
I varebeholdningen
SKU
100267

• 2ml kapasitet

• 1500mAh

• Lekkasje sikker

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Joyetech eGo AIO 

Fra eminente Joyetech er vi stolte av å presentere den helt nye eGo AIO (All-In-One), et sett designet for nybegynnere og brukere som er ute etter en liten e-sigarett. Joyetech eGo AIO er virkelig liten, men den er likevel ganske kraftig.

Joyetech eGo AIO kommer med en integrert tank og et innebygget batteri, også kjent som et quot;Alt-i-ettquot;-design. Dette quot;Alt-i-ettquot;-designet kombinerer en slank og kompakt utførelse med en svært praktisk batteri- og tank-løsning.

Joyetech eGo AIO benytter den samme lekkasjefrie teknologien fra Cubis, og har i tillegg fått barnesikring. Noe mange vil sette pris på er at tanken fylles fra toppen. Det innebygde batteriet har kapasitet på hele 1500 mAh, og kommer i 5 forskjellige farger. eGo AIO kan lades med medfølgende mikroUSB-kabel. Man kan også justere indikatorlyset til blått, lilla, hvitt, grønt, gult eller rødt etter hva man måtte ønske.

Startpakken Joyetech eGo AIO er perfekt for nybegynnere som ikke ønsker å bli overveldet av funksjoner og innretninger. eGo AIO har et enkelt ettknapps-system og kommer med alt man behøver for å starte med e-sigaretter, bortsett fra e-væske.


Inkludert i Joyetech eGo AIO startpakke:


Joyetech eGo AIO
2BF SS316 0.6ohm fordamperhoder
Munnstykke med innvendig spiral
Munnstykke i glass
MikroUSB-kabel

 


Egenskaper:


Størrelse: Lengde: 11.8 cm, diameter: 1.9 cm
Vekt:113 gram
Materialer: Rustfritt stål og glass
Batterikapasitet: 1500 mAh
Kapasitet: 2 ml
Justeacute;rbart luftinntak
Beskyttet mot: Overlading, for høy strøm, for høyt uttak under bruk

 

 

Fordamperhoder er slitedel som må byttes med jevne mellomrom. Følgende varianter kan brukes på Joyetech eGo AIO:

-BF 0.6 ohm fordamperhode er det originale fordamperhodet som egner seg hvis man først vil trekke inn i munnen før man drar ned i lungene som på en vanlig sigarett.

-BF 0.5 ohm fordamperhode kan brukes på eGo AIO, og egner seg dersom man vil ha mindre luftmotstand og trekke rett ned i lungene.Produserer noe mer damp enn varianten på 0.6 ohm.

-BF 1.0 ohm fordamperhodevirker fint på eGo AIO. Denne egner seg for munn til lunge-trekk som på en vanlig sigarett. Produserer noe mindre damp enn varianteneovenfor.

-BF Cubis 1.5 ohm Clapton-coil kan også brukes på eGo AIO. Dette egner seg for munn til lunge-trekk.Produserer noe mindre damp enn de øvrige alternativene.

-Joyetech LVC Clapton coil 1.5 ohm er egnet for bruk på eGo AIO, for de som liker munn-inhalering. Denne har justeacute;rbart inntak for e-væske

 

Man behøver e-væske i tillegg for å bruke denne e-sigaretten.

 

Mer informasjon
Merker Joyetech
Write Your Own Review
Du anmelder:Joyetech eGo AIO 1500mAh KIT